Bond No. 9 Madison Square Park - Demovare

Bond No. 9 Madison Square Park - Demovare

Før DKK 298,00
DKK 149,00
Spar DKK 149,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2019.
   Ikke på lager
OBS: Dette er en demovare uden låg.

Er det Uptown? Nej - for excentrisk til at være Uptown. Så må det være Downtown? Nej igen - selv om den har en umiskendelig hipster-vibe. Klemt inde mellem de to er det ikke engang Midtown heller. Tidligere et grungy, navnløst ingenmandsland, der mod nord flankerer Koreatown og mod syd Flatiron District. Madison Square Park og dens omgivelser er på det seneste blevet til en chic, trendy, ung enklave - en Bond No. 9 eau de parfum værdig. Her sætter eksklusive nye restauranter, penthouse-barer, boutiques og boutique hoteller med asiatiske bodywork-saloner og utallige smykkegrossister og manicure-saloner deres præg på kvarteret.  

Den park, der er kendt som Madison Square (opkaldt efter præsidenten og den oprindelige forfatter til den amerikanske forfatning, eller grundlov) befinder sig der, hvor Fifth Avenue og Broadway mødes i deres videre færd downtown, kun for igen at blive adskilt af stævnen på "Strygejernet" på 23rd Street. I midten af det 19. århundrede, hvor den opulente "Gilded Age" var undervejs, voksede de omkringliggende gader sig grønne og beboelsesværdige. Storslåede Beaux Arts-and Rococo-style hoteller og forretninger dukkede op. Det var Theodore Roosevelt og Edith Wharton territoroum. Herman Melville skrev  Billy Budd på East 26th Street. Netværket af gader omkring Madison Square Park blev Manhattan’s hotspot. Vi spoler hurtigt frem til i dag, hvor det nu igen er stedet at være.

Naturligvis måtte vi hos Bond No. 9 give dette dynamiske kvarter sin egen dynamiske eau de parfum, Bond No. 9 Madison Square Park. En betagende, super-klar blanding af romantiske blomsternoter og sprøde grønne noter. Den åbner med forårstopnoter - berusende, musk-agtig perlehyacint sat sammen med blåbær og delikat krydret præriegræs. Snart herefter går duften over i et hjerte af fyldig kobberrose, der rejser med sin makker, Red Hunter tulipanen. Og som finale baner disse overdådige og livfulde blomsternoter vejen for det roligere, dybere, mørkere teaktræ og vetiverrod.  

Madison Square Park's nonstop-neonpink og -grønne flakon, den til dato mest overjordiske fra Bond No. 9, afspejler duftens blomster-og-grønt-motiv. Ligeledes er kvarterets nye modesmarthed åbenlyst både i flakonens næsten-fuchsia Schiaparelli Shocking ydre og i det aftagelige, farve-kontrasterende græsgrønne deco-moderne rosenarmbånd, der er bundet om hætten. Bær dens dobbelte perlerække på håndleddet eller brug vintage-rosen som broche. Åh, parfume og smykker! En kombination vi elsker.  
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Perlehyacint, blåbær, præriegræs, kobberrose, red hunter tulipan, teaktræ
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:042100T
Produktforslag
Bond No. 9 Queens - 100 ml
Bond No. 9 Queens - 100 ml Før DKK 2.200,00
DKK 1.100,00
Info/køb
Bond No. 9 Astor Place - Demovare
Bond No. 9 Astor Place - Demovare Før DKK 298,00
DKK 149,00
Info/køb
Bond No. 9 West Side - Demovare
Bond No. 9 West Side - Demovare Før DKK 298,00
DKK 149,00
Info/køb
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0