Bond No. 9 Hamptons 50 ml - Demovare

Bond No. 9 Hamptons 50 ml - Demovare

Før DKK 498,00
DKK 249,00
Spar DKK 249,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2019.
   Ikke på lager
OBS: Dette er en demovare hvor emballagen kan være brudt.

Der er en god grund til, at flokkevis af New Yorkere stiler mod the Hamptons hver sommer! Parkerne, de smalle landeveje og det hvide sand er naturligvis visuelt betagende, men the Hamptons virkelige tiltrækningskraft er duften - den forfriskende, men også berusende duft af salt hav, der møder grønne planter, landbrugsjord og kartoffelmarkerne.

Hamptons er et vanedannende strejf af velvære, af noget frisk og rent, af tid tilbragt udendørs på den dyrebare kyststrækning direkte til Atlanterhavet.

Bond No. 9’s Hamptons er afgjort en unisex weekend-duft, der er produceret til at holde længe på huden. Dens topnoter er friske, pikante grønne noter: limeblomst, bigarrade-olie (fra bitterappelsinens blomst), citron-lime-agtig bergamotte og afbalancerende, stimulerende artemisia-olie med overtoner af ceder og salvie. Hjertenoterne er liflige blomsterdufte: magnolia, hvid jasmin, tyrkisk rose. Basenoterne er amber, sandeltræ og cashmere musk, der dvæler på huden som den bløde tåge, der falder på havet fra solnedgang til daggry.

En frisk, ren og lækker duft, som leveres i ligeså lækker glasflakon.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Noter:Limeblomst, bergamotte, hvid jasmin, magnolia, amber, sandeltræ
Anvendes til:Unisex
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:023300T
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0