Bond No. 9 Chez Bond - 100 ml

Bond No. 9 Chez Bond - 100 ml

DKK 2.200,00
   Ikke på lager
Bond No. 9 Chez Bond er et majestætisk, downtown hjemsted for underspillet kunst, teater, mode og mad. Det er også hér, Bond No. 9's parfumeri har sit hovedkvarter.

Denne duft er lavet til en særlig slags Bond Street-fyr, der ikke følger mængden, men derimod sætter pris på at skille sig ud.

Han er kunstnerisk, litterær og intellektuel, men han er dristig og hans garderobe er forankret i årstidens Ralph Lauren og Harris Tweeds.

Duften er som en kop med stærk urtete: dejlig forfriskende med viol-essens rørt i. Smagen er cool, men også stærk. Chez Bond indeholder desuden forførende og maskulin sandeltræ, som gør duften svær at glemme.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Tindrende citrusnoter, urtete-akkord, sandeltræ
Anvendes til:mænd
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:010200
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0