Bond No. 9 Central Park West - Demovare

Bond No. 9 Central Park West - Demovare

Før DKK 298,00
DKK 149,00
Spar DKK 149,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2019.
   Ikke på lager
OBS: Dette er en demovare uden låg.

Bond No. 9 har siden starten i 2003 produceret 7 parfumer, der hylder nogle af parkerne i New York. Central Park West er netop den 7. i din række.

Med parfumen "Central Park West" forsøger Bond No. 9 at indfange den friske, lækre duft, som eksisterer i Central Park West.

Duften er frisk og forårsaftig og åbner med narcisser blandet med markant ylang ylang og en knivspids pikant peber.

Det efterfølges af en dragende hvidbladet blanding af irisrod, jasmin og lind, som er omgivet af den majestætiske gardenia. Til at understøtte og berige denne buket, har duften en holdbar base af hvid eg og vetiver kombineret med et animalsk indslag af musk.

Duften leveres i en lækker og feminin glasflakon. Den har en grøn baggrund, et klassisk pepita-mønster og lidt lilla farver for at tilføre vildskab. Om halsen har duften et aftageligt armbånd med rosa perler og en stor, rosa blomst, der også kan bruges som broche.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Narcissus, ylang ylang, sort peber, gardenia, jasmin, lind, irisrod, musk, hvid eg
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:045100T
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0