Bond No. 9 Central Park South 50 ml - Demovare

Bond No. 9 Central Park South 50 ml - Demovare

Før DKK 498,00
DKK 249,00
Spar DKK 249,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2020.
   På lager
Antal
OBS: Dette er en demovare hvor emballagen kan være brudt

Central Park South Eau de Parfum er en duft til den friske kvinde, der ikke bryder sig om tunge dufte.

Parfumen indfanger den fascinerende atmosfære, der præger drømmenes gade, der befinder sig mellem Grand Army Plaza mod øst og Columbus Circle mod vest.

Central Park South forbinder samtidig de mest udsøgte af byens nydelser med de fristelser og den mangfoldighed, der repræsenteres af parkens natur.

Duften er en frisk blomsterduft, der emmer af elegance.

Den åbner med skarpe, forfriskende opkvikkende topnoter, der leder tankerne mod forår. Grapefrugtblomst blandet med solbærknopper og grønne vedbendblade af den slags, der vokser op ad træerne i Central Park.

Friskheden forstætter i mere forførende hjertenoter: en buket af klassisk, fortryllende jasmin og ylang ylang, livfulde narcisser og honningagtig liljekonval — sidstnævnte en velkendt forårsbebuder i Central Park.

Basenoterne er skabt til at forlænge den markante, men flygtige duft og indeholder de klassiske trænoter, sandeltræ og cedertræsbark, som vokser på Central Park’s enge, samt holdbar, dyrisk musk.

Parfumen leveres i eksklusiv glasflakon, der er meget feminin og tøset.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Noter:Klementin, solbær, violblade, tuberose, jasmin, sandeltræ, cedertræ, musk
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:049150
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0