Bond No. 9 Astor Place - Demovare

Bond No. 9 Astor Place - Demovare

DKK 298,00
   Ikke på lager
OBS: Dette er en demovare uden låg.

Tilbage i den tid, hvor Downtown var Uptown, fandtes der ikke noget mere storslået sted i New York end Astor Place — enklaven, der strækker sig mellem Broadway og Third Avenue og flyder mellem 14th Street og Houston Street. Her, hvor meget af jorden var ejet af det tidlige 19. århundredes pelshandlende filantrop John Jacob Astor, fandtes byens mest storslåede teatre, Greek Revival rækkehuse, som med deres kolonnader var rivaler til Regent Park’s i London, den hæderkronede neo-romanske Great Hall of Cooper Union, det renæssanceprægede Astor Library (nu Public Theater) og neo-renæssance shopping-emporiet John Wanamaker. Selv de trafikårer, der skærer gennem området, tilføjer en bølge af energi. Hver gade, som fører ind i Astor Place's energiområde, opløser og forandrer sig til noget andet, når den igen forlader området. (Eighth Street bliver til St. Marks Place … Lafayette Street bliver til Fourth Avenue … the Bowery bliver til Third Avenue.) Det er tydeligt, at her er der magi på spil.  

Astor Place holdt lav profil gennem en stor del af det 20. århundrede, men i 1967 blev Tony Rosenthal’s mange tons tunge tyngdekrafts-fornægtende geometriske sorte metalskulptur, uformeldt kendt som “the Cube”, så installeret på den vertikale akse lige i midten af den plads, hvor Lafayette møder the Bowery. Lidt mod syd huser den rummelige promenade Lafayette Street ikke kun det berømte Public Theatre, hvor den kendte se-og-bliv-set Joe’s Pub nu drager en stilbevidst late-night crowd, men også Astor Place Theater. Det var her, gemt i Colonnade Row, at Sam Shepard’s stykker engang blev opført, mens Blue Man Group har besat den underjordiske scene siden 1991. Forankret i stueplan findes en række ultra-elegante mid-century boligbutikker.  

Med Astor Place tilbage i spil beslutte vi hos Bond No. 9, at det var på tide, at den fik sin egen duft. Således Astor Place, en berusende frisk forårsblomsterduft, der åbner med en munter og uundskyldeligt forførende fresia-valmue-komposition, for så at simre over i de bløde, holdbare noter af teaktræ og musk. Nok nutidens Downtown, men fuld af ynde.  
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Violblade, mandarinskal, fresia, røde valmueknopper, irisrod, teaktræ, musk og amber
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:034100T
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0