August Boxen 2019

August Boxen 2019

Før DKK 923,00
DKK 200,00
Spar DKK 723,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 01-09-2019.
   På lager
Antal
Kun i august måned kan du købe denne lækre August Box, som vi har pakket med nogle af de bedste produkter til velvære og selvforkælelse:

I August Boxen får du:

Miller Harris Powdered Veil EDP 2 ml, som er en duft af en moderne og transparent vinkel på amber, hyllet i et slør af cashmere og blomsternoter. Duften associerer til pudderkvaste, gamle compacts og en afdæmpet glamour.

Erno Laszlo Timeless Skin Serum 15 ml, som er en banebrydende serum, der forebygger målrettet ældning af huden. Med denne serum vil huden synes sundere, strålende og ungdommelig takket være en nøje udvalgt blanding af fugtgivende og beskyttende ekstrakter.

Elemental Herbology Intensive Hand & Nail Repair Cream 75 ml, som er en luksuriøse håndcreme, der absorberes hurtigt i huden og fedter ikke. Den fugter og genopbygger huden på hænderne og styrker neglene. Håndcremen er perfekt til både sommer og vinter og særligt velegnet til sensitiv og tør hud.

Erno Laszlo Firmarine Lift Essence Lotion 15 ml, som er en daglig dosis ilt, der kommes direkte på ansigtet efter afrensning, men inden serum. Denne ”gelé-agtige” lotion forener fordelene ved botaniske ekstrakter og indkapslet kollagen med anti-age miraklet Spirulina Maxima for at løfte huden og forebygge fine linjer og rynker.

Elemental Herbology Facial Soufflé Overnight cream 50 ml. Denne natcreme genopretter fugt- og næringsbalancen i huden, opstrammer og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Ideel til tør og moden hud.

Derek Lam Drunk On Youth EDP 2 ml. En duft der associeres med at være ung og forelsket. En energifyldt blanding af klar kaprifolium og sprødt æble, der dvæler i luften. Følelsen af, at noget nyt venter forude.

Samlet værdi DKK 923,-
Nu kun DKK 200,-
Vis mere
Vis mindre
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Miller Harris, Elemental Herbology, Erno Laszlo, Derek Lam for Women
Varenr.:august_box
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0