Køn
72 stk
63 stk
Mærker
76 stk

Aromatherapy Associates

Aromatherapy Associates har stået i spidsen for aromaterapi gennem mere end 30 år. Udgangspunktet for Aromatherapy Associates' produkter har altid været naturligt udvundne planteekstrakter, da dette har vist sig at have en særdeles healende effekt, når det gælder om at bedre vores fysiske, mentale og emotionelle velvære.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Aromatherapy Associates har stået i spidsen for aromaterapi gennem mere end 30 år. Fra første øjeblik har vi haft en fundamental tro på naturlige planteekstrakters healende egenskaber, og vores erfaringer som terapeuter har vist os, at æteriske olier er særdeles effektive, når det gælder om at bedre vores fysiske, mentale og emotionelle velvære. Lige fra starten har vi bragt vores viden og kunnen ud til verdens fineste hoteller og spa’er i form af særlige behandlinger, der kan genskabe sundhed og vitalitet. Fra at dyrke ingredienser og udvikle produkter til at blande olier og skabe vores unikke, genkendelige aromaer bevarer vi de højeste kvalitetsstandarder for at bringe dig en aromaterapeutisk oplevelse, der er lige så effektiv som luksuriøs.

Vi tror på ritualer og resultater
Uanset om den foregår derhjemme eller på en spa er ritualet omkring en aromaterapeutisk behandling lige så vigtig som effekten af selve de æteriske olier. Det er en totaloplevelse, der på én og samme tid påvirker sanser, krop og følelser. Vi opfordrer mennesker til selv at skabe deres egne ritualer, til at tage et øjeblik fri for dagligdagens stress for at få det fulde aromaterapeutiske udbytte. Ved både at arbejde udefra og ind og indefra og ud har vi som mål at lindre og berolige sindet, bringe følelserne i balance og lette pres, anspændelser og blokeringer i kroppen.

Visdom møder velvære
Vi er stolte over at kunne trække en direkte linje tilbage til den moderne aromaterapis begyndelse. I 1970’erne uddannede Aromatherapy Associates grundlæggere, Geraldine Howard og Sue Beechey, sig begge under Micheline Arcier, selv elev af aromaterapigrundlægger Marguerite Maury, østrigsk biokemiker og hudplejepioner, og Jean Valnet M.D., ekspert i videnskaben om æteriske olier. Denne forbindelse til aromaterapiens tidligste udøvere har skabt en ubrudt tilknytning til aromaterapiens traditionelle principper og de æteriske oliers velgørende virkning, når de bruges på rette vis.

Firmaet
Lige fra de tidlige tider har Geraldine og Sue bevaret en stærk passion for undervise i, udøve brugen af og blande olier. Aromatherapy Associates blev grundlagt i 1985 med det formål at dele ud af aromaterapiens fordele gennem en serie terapeutiske produkter og behandlinger. Vi udvikler og ekspanderer fortsat, og vores produkter sælges nu på eksklusive hoteller, i spa’er og forretninger i mere end 45 lande verden over.
“Æteriske olieblandinger er en gave, der ikke kun har en vidunderlig duft, men som også tilbyder en berigende aromaterapeutisk oplevelse, der nærer krop og sind.”
Geraldine Howard & Sue Beechey,
Aromatherapy Associates' grundlæggere
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0