Køn
5 stk
35 stk
Hudtype
3 stk
10 stk
13 stk
1 stk
5 stk
5 stk
5 stk
Mærker
35 stk

Anthony

Siden 2003 har Anthony Logistic for Men været den mest sælgende herreserie i USA. Det er er en komplet produktserie til mænd, som er nemme at bruge, for Anthony ved, at mænd gerne vil have plejerutinen overstået så hurtigt som muligt.

Alle produkterne i serien er allergi- og dermatologisk testet og 1% af omsætningen på Anthony doneres ubeskåret til forskning indenfor prostatakræft.

I 2000 i New York lancerede Anthony Sosnick Herreserien Anthony Logistics for Men, som siden 2003 har været den mest sælgende herreserie i USA.

Anthony Logistic er en komplet produktserie til mænd, der kan inddeles i fire hovedgrupper: barbering, ansigt, krop og hår.

Anthony Sosnick har ikke kun skabt en af de største plejeserier til mænd, men nogle mener, at han også har sat standarden for grooming perfektion. Han udviklede den oprindelige Anthony Logistics For Men baseret på direkte feedback angående mænds specifikke problemer og behov - helt ned til deres præferencer for store tuber duftfrie produkter.

Serien indeholder natur-baserede produkter, der plejer dit ansigt, hår og hele din kroppen. Produkterne er nemme at bruge, for Anthony ved, at mænd gerne vil have plejerutinen overstået så hurtigt som muligt.

Alle produkterne i serien er allergi- og dermatologisk testet og 1% af omsætningen på Anthony doneres ubeskåret til forskning indenfor prostatakræft.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0