Abhati Shampoo - 50 ml

Abhati Shampoo - 50 ml

DKK 75,00
   På lager
Antal
Yamuna Nourishing Shampoo indeholder ayurvediske urter, der traditionelt bruges i Indien til at stimulere og nære hovedbunden, beskytte håret og fremme dets vækst.

Den er ligeledes  fyldt med sjældne olier, aminosyrer og effektive antioxidanter, der renser, fugter og fjerner aflejringer - og er helt uden de skrappe kemikalier, der i vore dage er den primære årsag til mange kroniske hårproblemer.

Den blide formel er forstærket med en økologisk olieblanding, B-vitamin-compleks og andre, klinisk dokumenterede, naturlige ingredienser, der vil gøre selv et uregerligt hår blidt og føjeligt. Alle ingredienser er særligt udvalgt for øget biotilgængelighed og maksimal indtrængning.

Med sine æteriske næringsstoffer sørger shampoo’en for at nære hårfolliklen, reparere eksisterende skader og modvirke nye, samt starte den genopbyggende proces. Ved fortsat brug vil den afbalancere og understøtte en sund hovedbund og sunde follikler.

Velegnet til daglig brug - skummer behageligt, men ikke overdrevent. Bio-nedbrydelig - sikker for vores have. Uden sulfater og silikone.

Anvendelse
Kommes i vådt hår. Bemærk venligst, at vi bruger naturlige tensider (fra sukker), som ikke skummer så meget: lad sidde i 2 minutter, så ingredienserne kan trænge ind, skum op og skyl omhyggeligt ud. Breathe, Believe, Receive… Gentag vask og mantra. For bedste resultater: brug regelmæssigt i 3 måneder for en fuld detox af håret.

Kommer også i en 300 ml udgave.

Bonus info
Yamuna er en stor flod i det nordlige Indien med en længde på ca. 1370 km. Det er den største biflod til Ganges.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Ingredienser:Indisk stikkelsbær, himalayansk vild kirsebærolie, hibiscus
Mærke:Abhati
Varenr.:220005SS
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0