Abhati Body Lotion - 50 ml

Abhati Body Lotion - 50 ml

DKK 75,00
   På lager
Antal
Mangler du en kropscreme til håndbagage, så er denne 50 ml Kanva Body Lotion noget for dig. Den har et rigt indhold af nærende æteriske olier, naturlige antioxidanter, økologiske urter og botaniske ekstrakter. Desuden håndfremstillet for at fugte, blødgøre og beskytte huden og byder på masser af nærende vitaminer og klinisk dokumenterede, naturlige ingredienser, som fugter intenst og reparerer miljøskader i huden.

De rene ingredienser i Abhati’s luksuriøse, plantebaserede formel forynger og plejer hudcellerne, eliminerer tørhed og forsegler fugt i huden, så den bliver smidig og fløjlsblød. Helt uden skadelige toxiner.

Den delikate unisex-duft er vores helt egen, unikke, håndblandede duft, som får huden til at dufte lige så godt, som den ser ud.

Anvendelse
Efter badet. Den velduftende body lotion optages nemt i huden, giver et holdbart duftslør og masser af fugt. Nyd de indiske olier og urter.

Kommer også i en 300 ml udgave
Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Anvendes til:Kroppen
Ingredienser:Vild kirsebærolie fra Himalaya, indisk stikkelsbær, edelweiss
Mærke:Abhati
Varenr.:220004SS
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0