Krop & Hår
Køn
2 stk
7 stk
Kategori
3 stk
1 stk
4 stk
1 stk
3 stk
3 stk
Mærker
7 stk

Krop & Hår

Anthony er et anerkendt brand verden over for at producere produkter, som tager højde for mænds ønsker og behov - både i form af indhold og emballage.

Dette kan blandt andet ses ved, at produkterne leveres i større tuber end hos mange andres brands. Desuden er indholdet uden parfume og trænger hurtigt ind i huden. Anthony er bevidst om, at mænd ikke har så meget tålmodighed, når det kommer til deres daglige plejerutine.

Her på siden har vi samlet de produkter, som plejer dit hår og din krop på bedste vis. I produktserien finder du blandt andet bodyscrub, bodywash, deodorant og håndcreme.

Alle produkterne er alleri- og dermatologisk testet. En andel af Anthonys omsætning doneres desuden ubeskåret til forskning indenfor prostatakræft.

OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0